Familieopstilling

Familieopstilling

Individuel session


Få oplysninger om, hvad der er sket i din slægts historie (fx forhold til søskende, forældre, ægteskab og skilsmisse). Du kan bruge denne behandlingsform til at bearbejde udfordringer såsom angst, svigt, 'ikke god nok'-følelsen og mobning.


Familieopstillingen tager udgangspunkt i dit stamtræ og der arbejdes hen imod at roller og mønstre, som går igen igennem mange generationer, kan slippes. Den tyske psykoterapeut Bert Hellinger er manden bag konceptet, der blev udviklet tilbage i 1970'erne. Familieopstillingen bliver bygget op ved brug af farvede stykker stof som eksempelvis repræsenterer en person, en følelse, en overbevisning eller andet. Sessionen kræver ikke, at familiemedlemmer er tilstede.


Ved brug af familieopstilling har jeg fx hjulpet 'det klemte barn i familien' med at finde sin plads og klienter, der har oplevet svigt fra familien, misbrug, 'ikke god nok'-følelsen, angst og meget andet.

"En fremragende måde at få bragt alle de dårlige oplevelser som præger en frem i lyset, og bearbejdet under en familie-opstilling. Det har gjort at jeg er blevet lettet så meget mentalt fra negative ting som jeg har haft i min rygsæk. Jeg er blevet fri og 100 kg lettere efter den."


"Det har i den grad hjulpet mig med at slippe ud af gamle familiemønstre og gjort at jeg er sluppet af med skyldfølelse, bitterhed og mindreværd."


SPECIAL SERVICE


  • Ring angående personalepleje i form af Kranio-Sakral terapi (RAB registreret) og Mindfulness til virksomheder.

TID:      60-120 min.


60 min. = 750 kr.

BOOK DIN TID

Du kan bestille din tid her: BOOK