Clairvoyance

Clairvoyance

Individuel session


Få formidlet budskaber fra den åndelige verden til dig. Gennem clairvoyancen kan der være budskaber omkring fortid, nutid, fremtid og besøg af afdøde (hvis dette ønskes). Det foregår i et stille og roligt lokale med hyggelige omgivelser. Du kan altid selv vælge, hvad du tager med fra sessionen af budskaber.


Gennem clairvoyance har jeg guidet mine klienter gennem livets op- og nedture. Du kan for eksempel få klarhed omkring uforståelige/uforudsete hændelser, samt om fortid, nutid og fremtid.


Du er velkommen til at optage sessionen på din telefon. 

"Sereens evner er fantastiske og hun har haft ret i sine forudsigelser. Det foregår i en meget hyggelig og varm atmosfære" "Det forgik i et hyggelig lokale hvor jeg følte mig helt tryg og det viste sig at hun fik fuldstændig ret i sine forudsigelse."

"Jeg har fået adskillige sessioner i clairvoyance hos Sereen (face-to-face og over telefon). Det har hjulpet mig meget ift. at få klarhed omkring min situation og i at træffe beslutninger om, hvilken vej jeg skulle gå. Sereen har altid været spot-on med sine meddelelser og formidler dem på en rolig og favnende måde" 


SPECIAL SERVICE


  • Ring angående personalepleje i form af Kranio-Sakral terapi (RAB registreret) og Mindfulness til virksomheder.


60 min. = 750 kr. 

BOOK DIN TID

Du kan bestille din tid her: BOOK